NAJLEPSZY PRODUKT

Naszym celem od zawsze było poszukiwanie ryb i owoców morza najwyższej jakości oraz ich dostarczenie do Polski w postaci gwarantującej zachowanie pełni walorów smakowych i odżywczych. Dlatego wybieramy jedynie tych dostawców, którzy mrożą ryby natychmiast po ich złowieniu i wyfiletowaniu.

W PRZYSTĘPNEJ CENIE

Ryby i owoce morza odgrywają niezwykle ważną rolę w diecie każdego z nas, dlatego ustalamy przystępne ceny na wszystkie nasze produkty.
Takie podejście jest w pełni doceniane przez naszych partnerów handlowych i konsumentów i dlatego z powodzeniem działamy w Polsce od ponad 20 lat

DOSTĘPNY WSZĘDZIE

Nasze ryby i owoce morza znaleźć można w sklepach sieci handlowych ALMA, AUCHAN, BIEDRONKA, CARREFOUR, DINO, EKO, INTERMARCHE, KAUFLAND, LIDL, MAKRO, NETTO, PIOTR I PAWEŁ, POLOMARKET, REAL, SELGROS, TESCO, a także w innych, dobrych sklepach rybnych.

ABRAMCZYK - FIRMA RODZINNA - PRODUCENT RYB I OWOCÓW MORZA NR 1 W POLSCE

DUŻO RYBY - MAŁO LODU

DUŻO RYBY - MAŁO LODU

Ryby Abramczyk posiadają minimalną ilość glazury, gwarantującą utrzymanie najwyższej jakości filetów ryb. Udział glazury wynosi tylko 10% masy produktu.

MROŻENIE JEST OK!

MROŻENIE JEST OK!

Ryby Abramczyk mrożone są natychmiast po złowieniu bezpośrednio na statkach. Dzięki temu są zawsze świeże i zachowują pełnię doskonałego smaku.

BEZ SUBSTANCJI "E..."

BEZ SUBSTANCJI

Do ryb marki Abramczyk nie są dodawane żadne substancje dodatkowe. Dzięki temu możemy cieszyć się ich naturalnym smakiem i pełnią walorów kulinarnych

WARTO WIEDZIEĆ

Jeżeli chcesz rozkoszować się smakiem doskonałej ryby dokładnie przeczytaj te informacje. Znajdziesz tam wskazówki, które pozwolą Ci na dokonanie właściwego wyboru.

Więcej →
TAJEMNICA PYSZNEJ RYBY: MINIMUM GLAZURY, MAKSIMUM SMAKU!

TAJEMNICA PYSZNEJ RYBY: MINIMUM GLAZURY, MAKSIMUM SMAKU!

Aby po odłowieniu mięso ryby zachowało wartości odżywcze - ryby poddawane są procesowi zwanemu glazurowaniem. Glazura to cienka warstwa lodu ...

ROZSMAKUJ SIĘ W RYBIE A NIE… W CHEMII!!!

ROZSMAKUJ SIĘ W RYBIE A NIE… W CHEMII!!!

Stały wzrost cen surowców rybnych powoduje, że w przemyśle stosuje się szereg dodatków, które pozwalają na uzyskanie wyższych wydajności procesów ...

Z MORZA NA TALERZ 3 SPOSOBY PRZETWARZANIA RYB

Z MORZA NA TALERZ 3 SPOSOBY PRZETWARZANIA RYB

Zasady dotyczące połowu ryb i owoców morza oraz sposoby połowu i przetwarzania ryb zostały precyzyjnie opisane w prawodawstwie międzynarodowym ...

NAJNOWSZE

TPL_AMMON_LATEST_POSTS_EXT_VIEWALL
TPL_AMMON_LATEST_POSTS_EXT_POSTEDONPaź 23rd, 2020
Informujemy, że w dniu 22 października rodzinna firma ABRAMCZYK przekazała Szpitalowi Uniwersyteckiemu nr 2 im. dr. Jana Biziela, najnowszej generacji respirator Bellavista. Decyzja Zarządu o wsparciu jednego z by ..
TPL_AMMON_LATEST_POSTS_EXT_POSTEDONPaź 05th, 2020
SK Lokomotive Daugavpils wygrywając z Orłem Łódź 47:43 nie zdobył punktu bonusowego (w pierwszym meczu w Łodzi Orzeł wygrał 57:33). Dzięki temu zespół z Łotwy zajmuje ostatnie miejsce w tabeli i spada do 2. ..

PREZENTUJEMY "ABRAMCZYK TEAM"

Składniki:

1 opakowanie flądry bałtyckiej marki Abramczyk

1 czerwona papryka

1/2 brokułu

1/4 pora

1 mała cebula

Kilka gałązek świeżego tymianku

1 łyżeczka suszonych ziół prowansalskich

sól, pieprz cytrynowy

Przygotowanie

Flądry płuczemy i papierowym ręcznikiem dokładnie osuszamy, przyprawiamy solą i pieprzem cytrynowym, a następnie odstawiamy na ok. 1 godzinę.

W tym czasie paprykę kroimy w wąskie paski, brokuł rozdrabniamy na małe różyczki, pora i cebule kroimy w plasterki.

Naczynie żaroodporne smarujemy oliwa z oliwek, do naczynia wkładamy filety z flądry układamy na niej tymianek i obsypujemy dookoła pokrojonymi warzywami.

Całość posypujemy ziołami prowansalskimi i pieczemy ok. 15 - 20 min w 200°C.

 

TPL_AMMON_TOTOP