START
O nas
O nas
Historia
Abramczyk Team
Certyfikaty i wyróżnienia
Kariera
Środowisko
PO RYBY 2014-2020
Informacja o realizowanej strategii podatkowej
Polityka prywatności
Nasze produkty
Nasze najpopularniejsze gatunki
Ryby mrożone
Ryby schłodzone
Owoce morza
Produkty panierowane
Dania gotowe
Nasze przepisy
WSZYSTKO O RYBACH
Dlaczego dzieci nie chcą jeść ryb i jak to naprawić?
Znaczenie ryb w profilaktyce chorób kardiologicznych
Łosoś – dlaczego warto go włączyć do diety?
Ryby chude – niezastąpione wsparcie w walce z niestrawnością
Ryby mrożone — czy są tak samo wartościowe jak świeże?
Ryba – z czym to się je? Czyli z jakimi dodatkami serwować potrawy rybne
Wszystko co warto wiedzieć o tuńczyku
Flądra – przydenny mieszkaniec Bałtyku
Nie tylko ryba – czyli owoce morza idealne na obiad
Dieta ichtiwegetariańska – pomysły na urozmaicenie jadłospisu
Jedz ryby, by żyć dłużej!
Naukowo udowodnione – ryby w diecie są niezastąpione
Renesans ryby mrożonej
Znaczenie ryb w żywieniu dzieci
Rozsmakuj się w rybie, a nie… w chemii!!!
Z morza na talerz – 3 sposoby przetwarzania ryb
Tajemnica pysznej ryby: minimum glazury, maksimum smaku
Ryba po grecku w nowej odsłonie
Aktualności
Kontakt
Nasze przepisy
Rodzaj przepisu
Wszystkie
Danie główne
Przystawka
Sałatka
Sposób przygotowania
Wszystkie
Gotowanie
Pieczenie
Smażenie
Grilowanie
Rodzaj
Wszystkie
Owoce morza
Ryby
Gatunek
Wszystkie
Dorsz
Karmazyn
Krewetki
Mintaj
Miruna nowozelandzka
Miruna patagońska
Morszczuk argentyński
Owoce morza
Ośmiornice
Sandacz
Tuńczyk
Łosoś
Bliny gryczane z pieczoną polędwicą z dorsza czarnego w słodkim sosie chilli
Łosoś z piekarnika w sosie maślano szafranowym
Zapiekanka ziemniaczana z morszczukiem
Sałatka z duszonych warzyw z polędwicą z dorsza
Ślimaczki z łososiem i szpinakiem
Ryba z duszonymi warzywami a’la ryba po grecku
Galareta z łososiem
Zupa rybna z grzybami
Wytrawny strudel z polędwicą z mintaja i porem
Tatar z łososia z mango i awokado
Satay z krewetek z sosem orzechowym
Miruna w aromatycznym sosie grzybowym
Pieczony łosoś na aksamitnym risotto grzybowym
Morszczuk pod sosem pomarańczowo-imbirowym
Morszczuk otulony szpinakiem w cieście francuskim
Ryba po grecku z dodatkiem śliwki suszonej
Imprezowe, chrupiące roladki z tortilli z warzywami i surimi
Sałatka Cezar z chrupiącymi paluszkami Surimi
Meksykańska Quesadilla z chrupiącymi paluszkami Surimi
Białe krewetki duszone w białym winie z limonkowo-miętowym twistem
Sałatka z soczystymi pomidorami i chrupiącymi paluszkami rybnymi
Polędwica z mintaja otulona sosem curry
Karmazyn z aromatycznym sosem porowym
Pasta jajeczna z pieczonym łososiem
Galareta z krewetkami i groszkiem
Terrina z miruny z jajkiem i szpinakiem
Risotto z krewetkami i szafranem
Polędwica z dorsza z kapustą Pak Choi i cukrowym groszkiem
Ryba po grecku z pumperniklem
Ryba z pieczoną dynią hokkaido, marynowaną szalotką i oliwą szczypiorkową
Ryba po grecku a’la lasagne
Ryba po grecku w panko
Miruna zapiekana w serze
Sandacz z kaparami
Krewetki z guacamole
Risotto z krewetkami
Dorsz pod chrupiącą panierką
Morszczuk w płatkach migdałów
Dorsz w sosie musztardowym
Sandacz w śmietanie po staropolsku
Miruna pieczona z masłem ziołowym i sałatką z ziemniaków, fasolki i kaparów
Miruna Patagońska w sosie ze świeżymi pomidorami
Dziki Pacyficzny Łosoś z cytrynowym rigatoni z ziołami
Taco z polędwicami z dorsza
Łosoś KETA tandoori style z truskawkowym chutney
Miruna nowozelandzka na wiosennym risotto
Sałatka z polędwicy z dorsza
Szaszłyk krewetkowo-ananasowy
Miruna w sosie porowym
Mintaj w sosie curry
Fish & chips
Cukinia faszerowana dorszem
Kremowy łosoś ze szparagami
Sałatka z owocami morza
Włoska zupa z owocami morza
Polędwiczki z mintaja w sosie rabarbarowym
limonkowa zapiekanka z sandaczem i warzywami
Sandacz po lwowsku
Morszczuk w panierce
Kotleciki z morszczuka
Burger z grillowanym stekiem z tuńczyka
Orientalna sałatka z tuńczykiem
Szaszłyk z łososia
Farfalle z łososiem w sosie śmietanowym
Kulki z dorsza po tajsku
Mintaj zapiekany z ziemniaczkami
Miruna w sosie berneńskim
Pikantna sałatka z gotowanymi kalmarami
Krewetkowe Dim Sum
Sandacz w maśle z porami
Stek z tuńczyka w sosie teriyaki
Kanapka z dorszem i sosem tatarskim
Więcej przepisów
START
O nas
O nas
Historia
Abramczyk Team
Certyfikaty i wyróżnienia
Kariera
Środowisko
PO RYBY 2014-2020
Informacja o realizowanej strategii podatkowej
Polityka prywatności
Nasze produkty
Nasze najpopularniejsze gatunki
Ryby mrożone
Ryby schłodzone
Owoce morza
Produkty panierowane
Dania gotowe
Nasze przepisy
WSZYSTKO O RYBACH
Dlaczego dzieci nie chcą jeść ryb i jak to naprawić?
Znaczenie ryb w profilaktyce chorób kardiologicznych
Łosoś – dlaczego warto go włączyć do diety?
Ryby chude – niezastąpione wsparcie w walce z niestrawnością
Ryby mrożone — czy są tak samo wartościowe jak świeże?
Ryba – z czym to się je? Czyli z jakimi dodatkami serwować potrawy rybne
Wszystko co warto wiedzieć o tuńczyku
Flądra – przydenny mieszkaniec Bałtyku
Nie tylko ryba – czyli owoce morza idealne na obiad
Dieta ichtiwegetariańska – pomysły na urozmaicenie jadłospisu
Jedz ryby, by żyć dłużej!
Naukowo udowodnione – ryby w diecie są niezastąpione
Renesans ryby mrożonej
Znaczenie ryb w żywieniu dzieci
Rozsmakuj się w rybie, a nie… w chemii!!!
Z morza na talerz – 3 sposoby przetwarzania ryb
Tajemnica pysznej ryby: minimum glazury, maksimum smaku
Ryba po grecku w nowej odsłonie
Aktualności
Kontakt