SAŁATKA Z SOCZYSTYMI POMIDORAMI I CHRUPIĄCYMI PALUSZKAMI RYBNYMI
5/5
SKŁADNIKI:
- 1/2 opakowania Kapitańskich Paluszków Rybnych ABRAMCZYK
- 3 pomidory malinowe
- 150 g pomidorków koktajlowych
- garść listków bazylii
- garść listków mięty
- 2 łyżki octu balsamicznego
- 1/2 limonki
- sól
- pieprz
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Pomidory malinowe kroimy na plasterki, a pomidorki koktajlowe na pół. Pomidory przekładamy do miski. Po całości układamy listki bazylii oraz mięty.
2. Zawartość miski polewamy sokiem z limonki oraz posypujemy solą i pieprzem
3. Paluszki rybne smażymy według instrukcji na opakowaniu. Podpowiadamy, że mozna je również upiec w piekarniku.
4. Usmażone paluszki rybne układamy na pomidorach. Całość polewamy octem balsamicznym.
WYBIERZ JEDEN Z NASZYCH PRODUKTÓW, ABY PRZYGOTOWAĆ TO SMACZNE DANIE
PRODUKT MROŻONY (dostępny w zamrażarkach)
PRODUKT SCHŁODZONY (dostępny w lodówkach)