MIRUNA PATAGOŃSKA W SOSIE ZE ŚWIEŻYMI POMIDORAMI
MIRUNA PATAGOŃSKA W SOSIE ZE ŚWIEŻYMI POMIDORAMI Miruna patagońska poławiana jest z najczystszych wód Atlantyku. Jej niezwykle delikatne mięso świetnie komponuje się z różnymi aromatycznymi sosami. Proponowana przez nas miruna smażona w śródziemnomorskim stylu z pewnością zachwyci wszystkich domowników i gości! Idealnie wpasuje się zarówno w menu zarówno codzienne, jak i to okolicznościowe. Miruna smażona […]
MIRUNA PIECZONA Z MASŁEM ZIOŁOWYM I SAŁATKĄ Z ZIEMNIAKÓW, FASOLKI I KAPARÓW
MIRUNA PIECZONA Z MASŁEM ZIOŁOWYM I SAŁATKĄ Z ZIEMNIAKÓW, FASOLKI I KAPARÓW Pieczenie ryb w piekarniku to świetna alternatywa dla ich smażenia. Mięso zachowuje swoją miękkość i kruchość bez tracenia cennych wartości odżywczych. Miruna z piekarnika według przepisu firmy Abramczyk to wyjątkowa propozycja na obiad dla całej rodziny. Jest pożywna, zdrowa, a co najważniejsze – […]
MIRUNA W SOSIE POROWYM
Miruna w sosie porowym Start / Nasze przepisy/ Miruna w sosie… 5/5 SKŁADNIKI 500g filetów z miruny patagońskiej marki ABRAMCZYK 1 duży por 2 łyżki posiekanego koperku 3/4 szklanki posiekanego koperku 1/4 łyżeczki mielonej kolendry szczypta gałki muszkatołowej 1 łyżka oliwy 1 łyżka masła klarowanego sól i pieprz do smaku PRZYGOTOWANIE Na oliwie zeszklij […]