Produkty panierowane

Gramatura

Rodzaj opakowania

Rodzaj

Gatunek


Ryba panierowana to danie zakorzenione w wielu różnych kulturach. Kojarzona jest przede wszystkim z kuchnią brytyjską – kto w końcu nie słyszał o tamtejszym fish and chips? Chrupiąca panierka w połączeniu z delikatnym, rybim mięsem przypada do gustu nawet największym sceptykom morskich smaków. Chcesz jeść zdrowo, a przy tym smacznie? Panierowane paluszki rybne, filety i owoce morza od Abramczyk powinny zagościć w Twoim jadłospisie!

Panierowane paluszki rybne i nie tylko

W firmie Abramczyk wkładamy jak najwięcej starań w to, aby wyśmienity smak naszych wyrobów szedł w parze z ich wysoką jakością. Dlatego w panierowanych paluszkach rybnych, filetach i owocach morza znajdziesz jedynie naturalne składniki. Starannie wyselekcjonowane przyprawy podkreślają delikatny smak świeżego mięsa. Nasze panierowane paluszki rybne, steki i inne produkty są również wcześniej podsmażane – dzięki temu panierka nie odkleja się od mięsa podczas obróbki termicznej. Następnie mrozimy je głęboko, dzięki czemu ryby zachowują swoje odżywcze i smakowe walory.

Sięgając po nasze wyroby możesz mieć pewność, że otrzymujesz wysokiej jakości produkt bogaty w wartości odżywcze, a co najważniejsze – pełne wyjątkowego, morskiego aromatu!

PolishEnglish
Share This