Kto powiedział, że przygotowywanie ryb jest czasochłonne? Na pewno nie kulinarni eksperci firmy Abramczyk! Łosoś pieczony według naszego przepisu serwowany jest w towarzystwie pysznego, aksamitnego sosu bazującego na maśle i rozgrzewających przyprawach. Korzenny smak szafranu przełamuje słodycz mleka, tworząc tym samym idealny balans smakowy. Całość przygotujesz w mgnieniu oka – podczas gdy ryba dochodzi w piekarniku, ty możesz przygotować sos i dodatki! Nasz przepis na łososia z piekarnika to świetny pomysł na szybki, a przy tym zdrowy obiad z królem ryb w roli głównej. Gotową potrawę możesz serwować z dodatkiem puree ziemniaczanego, ryżu lub ulubionej kaszy. Łosoś z piekarnika świetnie smakuje również z frytkami.
Składniki na sos:
Dodatkowo:
PRODUKT MROŻONY (dostępny w zamrażarkach)
PRODUKT SCHŁODZONY (dostępny w lodówkach)