Sandacz to jedna z najszlachetniejszych ryb, która żyje w polskich wodach. W wydaniu lwowskim nabiera wyjątkowej pikanterii, świetnie kontrastującej z delikatnym mięsem. Odpowiada za to dodatek tartego chrzanu i świeżo mielonego pieprzu. Sandacz pieczony po lwowsku zachowuje również idealny balans między maślaną konsystencją i lekkością. Odpowiadają za niego sok z cytryny oraz aromatyczna, zielona bazylia. Sandacz z piekarnika po lwowsku to świetna alternatywa dla wigilijnego karpia. Gwarantujemy, że chrupiący sandacz z piekarnika według przepisu od Abramczyk z pewnością zasmakuje każdemu domownikowi – i to nie tylko w święta. Jako że ryba ta jest niezwykle lekka i delikatna, świetnie sprawdzi się jako obiad na letnie dni, w które chętniej sięgamy po lekkie potrawy. Spróbuj naszego przepisu!
PRODUKT MROŻONY (dostępny w zamrażarkach)
PRODUKT SCHŁODZONY (dostępny w lodówkach)