Zupa grzybowa to ponadczasowa wigilijna klasyka. Leśne skarby w połączeniu z delikatną śmietaną i aromatycznym bulionem tworzą rozgrzewającą, jedyną w swoim rodzaju kompozycję smakową. Tuż obok wazy z zupą grzybową zazwyczaj stoi talerz z pachnącą rybą. A gdyby tak upiec dwie pieczenie na jednym ogniu? Zupa rybna z dodatkiem suszonych grzybów może być ciekawą alternatywą dla tradycyjnej grzybowej! Do jej przygotowania użyliśmy – oczywiście – grzybów, filetu z miruny patagońskiej, łososia keta, a także świeżych warzyw i rozmaitych ziół. Całość zagęściliśmy śmietanką, której słodycz przełamaliśmy odrobiną octu. Zupa rybna według przepisu od firmy Abramczyk zaskoczy każdego uczestnika wigilijnej kolacji swoim intensywnym smakiem i niepowtarzalnym aromatem!
Dodatkowo:
PRODUKT MROŻONY (dostępny w zamrażarkach)
PRODUKT SCHŁODZONY (dostępny w lodówkach)