DOWIEDZ SIĘ, DLACZEGO NASZE PRODUKTY CIESZĄ SIĘ ZAUFANIEM KONSUMENTÓW

Mrożenie to najpopularniejsza na świecie metoda zachowania walorów odżywczych, a także kulinarnych ryb i owoców morza.

Robimy wszystko, aby spopularyzować ryby wśród osób, którym przeszkadzają ości, a zwłaszcza wśród dzieci. Stąd też coraz większa liczba naszych produktów jest filetowana metodą PBO i oznaczona specjalnym znakiem.

Ryby dziko żyjące nie są sztucznie karmione. Ich walory smakowe i właściwości odżywcze są wynikiem spożywania wyłącznie pokarmów naturalnych.

Nasze produkty, opatrzone tym znakiem, nie zawierają żadnych substancji dodatkowych ”E”. Swój niepowtarzalny smak zawdzięczają jedynie naturalnym składnikom.

ZOBACZ nasze najnowsze produkty

PRODUKT MROŻONY (dostępny w zamrażarkach)

PRODUKT SCHŁODZONY (dostępny w lodówkach)

Opis

SUM REKINI/Pangasianodon hypophthalmus/. Filety bez skóry, glazurowane. Produkt głęboko mrożony.

Skład

Składniki: Sum rekini 100%. Może zawierać skorupiaki i mięczaki. Metoda produkcji: wyhodowane w Wietnamie. Przechowywać wyłącznie w temperaturze poniżej -18°C do daty minimalnej trwałości. Produkt głęboko mrożony. Nie zamrażać ponownie. Chronić przed rozmrożeniem. Przygotować bezpośrednio po otwarciu opakowania. Do spożycia po obróbce cieplnej. Produkt może zawierać ości.

Tabela wartości odżywczych

Wartość odżywcza w 100 g
wartość energetyczna 304 kJ/ 72 kcal
tłuszcz 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g
węglowodany 0 g
w tym cukry 0 g
białko 16 g
sól 0,05 g

 

Dane logistyczne

Opakowanie

FOLIA VACUUM 

Z opakowania usunięte jest powietrze, co spowalnia niekorzystne procesy zachodzące podczas przechowywania produktu.