DOWIEDZ SIĘ, DLACZEGO NASZE PRODUKTY CIESZĄ SIĘ ZAUFANIEM KONSUMENTÓW

Mrożenie to najpopularniejsza na świecie metoda zachowania walorów odżywczych, a także kulinarnych ryb i owoców morza.

Robimy wszystko, aby spopularyzować ryby wśród osób, którym przeszkadzają ości, a zwłaszcza wśród dzieci. Stąd też coraz większa liczba naszych produktów jest filetowana metodą PBO i oznaczona specjalnym znakiem.

Ryby dziko żyjące nie są sztucznie karmione. Ich walory smakowe i właściwości odżywcze są wynikiem spożywania wyłącznie pokarmów naturalnych.

Nasze produkty, opatrzone tym znakiem, nie zawierają żadnych substancji dodatkowych ”E”. Swój niepowtarzalny smak zawdzięczają jedynie naturalnym składnikom.

ZOBACZ nasze najnowsze produkty

PRODUKT MROŻONY (dostępny w zamrażarkach)

PRODUKT SCHŁODZONY (dostępny w lodówkach)

Opis

Mintaj, filet bez skóry z minimalną warstwą glazury 10% w nowatorskim opakowaniu ABRALINE®.

Mintaj (Theragra chalcogramma) jest obecnie najpopularniejszą rybą oceaniczną na świecie. Główne łowiska mintaja tej ryby obszar północnego Pacyfiku w pasie od Alaski do Rosji, aż po Laponię. Mięso mintaja jest wyjątkowo delikatne i białe. Ze względu na niską zawartość tłuszczu polecane osobom, które chcą zrzucić zbędne kilogramy.

W ostatnich latach rynek został zdominowany przez produkty z dodatkiem chemii wytwarzane w Chinach. Na europejskie stoły trafia tylko niewielki procent ogólnej masy mintaja bez sztucznych dodatków. Jednym z takich wyjątków jest mintaj firmy ABRAMCZYK produkowany bez dodatków chemicznych, bez sztucznego białka i w glazurze ochronnej do 10%. Taki mintaj to gwarancja łatwego i szybkiego przygotowania potrawy oraz ponadprzeciętnych walorów smakowych.

Skład

Mintaj 100%

Tabela wartości odżywczych

Dane logistyczne

Opakowanie

ABRALINE® – filet indywidualnie zapakowany w folię ściśle przylegającą do produktu. Opakowanie zapewnia ochronę przed utlenianiem i dotykaniem. Każdy filet oznaczony jest etykietą ze wszystkimi informacjami, w tym wagą i ceną za daną sztukę (wszystkie informacje ujęte są również w kodzie kreskowym).